Cosul de cumparaturi

TOTAL:

CHECKOUT

Continua cumparaturile


Despre Noi

Cine suntem, de unde venim şi unde dorim să ajungem...

 

Suplino.ro este „copilul virtual” al SC Fleet Telematics  SRL, companie din Cluj Napoca, înfiinţată în anul 2008  din dorinţa de a oferi o alternativă sănătoasă la produsele sintetice care se îngrămădesc pe rafturile farmaciilor şi supermarket-urilor.
 

Am început ca şi consumatori, iar în momentul în care cauţi ce e mai bun pentru tine şi familia ta se deschid nenumărate uşi, nenumărate oportunităţi. A trebuit să avem mintea deschisă pentru a alege ce e mai natural, mai sănătos, mai apreciat de consumatori şi specialişti deopotrivă. Şi cum gusturile sunt diferite am ales  să aranjăm pe „rafturile” magazinului nostru o gamă variată de alimente şi superalimente bio,  suplimente marca Ramissio aşa încât să găsiţi într-un singur loc (aproape) toate produsele de care aveţi nevoie pentru a vă menţine sănătoşi şi frumoşi.

 

Misiunea noastră e să contribuim la construirea unui stil de viaţă mai sănătos economisind TIMP şi BANI. Cele peste 10 de produse au preţurile corecte, pot beneficia de reduceri şi campanii suplimentare  şi sunt „aranjate” în categorii intuitive pentru a le putea identifica cu uşurinţă.
 

Tocmai de aceea, când spunem că Suplino e despre Tine o facem cu tot respectul pentru timpul şi banii clienţilor noştri. Comanda se poate face uşor direct pe site (folosind butonul Search, ordonarea după Categorii) sau telefonic (0729021449) iar coletul va fi expediat într-un ambalaj discret în termen de 24-48 de ore de când  ne-ai onorat cu încrederea ta. 

 

Produsele din portofoliul nostru au fost atent selecţionate să contribuie la întreţinerea unui stil de viaţă sănătos şi pentru ca tu să ai încredere, toate produsele de pe site-ul nostru sunt originale, au autorizaţie de punere pe piaţă în România, sunt notificate la Institul de Bioresurse Alimentare şi sunt achizionate de la furnizori care respectă reglementările legale privind comerţul cu produse alimentare şi nealimentare. În plus, fiecare client primeşte factură fiscală pentru cumpărăturile făcute şi are dreptul legal să se răzgândească în termen de 14 zile. Sigur, nu ne dorim acest lucru, dar pentru noi e mai important ca fiecare client să fie mulţumit de alegerea făcută.

 

Cu ce ne mai mândrim:

        

 

Încântaţi de cunoştinţă!
 

Echipa Suplino.ro